Discover new exceptional pricing on Arizer

Aphrodite Mix

107372 Herbs of the Gods

€8.50 *
+

In stock

  • Free shipping at €50
  • Everything you need
  • Exceptional service
  • 107372

This mix consists of different herbs and flower petals with a sensual smell and taste. The main ingredient is Damiana, which has an aphrodisiac effect and gives a high that lasts about two hours.

Usage

Add one or two tablespoons to one litre of boiling water. Let it boil for 5 minutes on a low flame and then strain the tea. Add sugar or honey to taste.

Ingredients

  • Damiana
  • Peppermint leaves
  • Orange blossom
  • Jasmin blossom
Fragen und Antworten more

Aphrodite Mix Questions

Questions

The fields marked with a * are mandatory. The email address will not be published.

Ask a question
Customer evaluation for "Aphrodite Mix"

Reviewer

Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten. Het effect zit zeker niet tussen de oren, je voelt het ook niet zo in je genitaliën, tot je ze aanraakt, en dan is het best lekker. Het orgasme beleef ik ook intenser en heeft qua aard wel iets weg van een orgasme onder invloed van cannabis, alleen lang niet zo sterk. Bij grotere dosis (b.v. twee kopjes thee) krijg ik er hoofdpijn van. Ik mix het nu 50-50 met hop, het geheel maal ik in een blender zodat ik een voorraadje heb. Dan een verdampsessie in mijn flowermate 5,0s pro op 200 graden, dat is genoeg voor voldoende effect.

Reviewer

Ik had hier eerst een paar keer thee van proberen te zetten, maar dat had erg weinig resultaat. Maar toen besloot ik het te roken... Mijn god wat een geweldig spul is dit, echt waar. Ik raad dit aan iedereen aan. Ik raad het vooral aan om dit te vermengen met wat gras, aangezien dit ook een geweldige vervanger is voor tabak. Anyways, alle aanrakingen voelen enorm versterkt, en vooral daar beneden wordt het zéér gevoelig! Dus: geen thee van zetten maar lekker smoken ;)

Reviewer

Vandaag de thee gezet en 2 kopjes gedronken. Ik hoopte op een effect qua libido, maar het voelde alleen alsof ik licht aangeschoten was meer niet. Helaas.

Reviewer

Het is ten eerste niet vies. Ook niet perse lekker maar zeker niet vies. Ook is de werking best wel fijn. Je wordt er een beetje mellow van en wanneer je elkaar dan begint aan te raken dan word je bloedje geil. Erg leuk en zeer fijn spul! Echt een aanrader!

Write an evaluation
Evaluations will be activated after verification.

The fields marked with * are required.