KundenservicePaddo verboden, toch nieuwe smartshop
  • $

$ 0, -

0,00 $

Paddo verboden, toch nieuwe smartshop

Menü anzeigen Menü verbergen

AMSTERDAM, 24 april 2009 -- Afgelopen december werd de verse paddo verboden, die tot dan toe altijd in doosjes van zo'n 20 gram te koop hadden gelegen in de smartshops en voor deze winkels de belangrijkste bron van inkomsten hadden gevormd. Door het verbod en de kredietcrisis zijn al een paar winkels gesloten, en gevreesd wordt dat er meer zullen volgen. Toch heeft het Amsterdamse bedrijf Azarius, dat altijd uitsluitend via het internet verkocht, onlangs besloten een smartshop te openen in het centrum van Amsterdam.

Sanne van Oosten, eigenaar van de nieuwe winkel, legt uit: "Inmiddels bestaat ons bedrijf al zo'n tien jaar, en in die tijd is ons assortiment zodanig gegroeid dat we eigenlijk niet zo heel erg afhankelijk meer waren van de verkoop van paddo's. Het leek ons dat we een nieuwe winkel prima zouden kunnen vullen met energizers, vaporizers en natuurlijke hallucinogenen, zoals de Peyote cactus en Philosopher's stones."

De Azarius winkel aan de Kerkstraat 119 zal zaterdag 25 april om 12:00 feestelijk openen. Iedereen is welkom voor een hapje en een drankje.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met [email protected]

Nieuwsbank

Bist Du über 18 Jahre?

Um unseren Webshop zu besuchen musst Du bestätigen, dass Du zumindest 18 Jahre alt bist.